Gisterochtend kreeg ik een DM van @puur met het volgende bericht:

Altijd in voor een geintje, dus ik plaats het volgende bericht op Twitter:

Binnen vijf!!! minuten kreeg ik de volgende DM van iemand van Hyves:

Tring, telefoon gaat. 020-…. Ja hoor, het was Lisette van Hyves. Zeer opgewonden begint ze dat ze mijn Tweet had gelezen, dat zij verantwoordelijk is voor de contacten tussen Hyves en de Politie en wat ik ga vertellen. Ik begin te lachen en vraag Lisette wat voor dag het vandaag is. Toen was het even stil Ik kreeg ondertussen van haar collega Wouter glaser de volgende DM:

Dus ik vroeg aan Lisette of ze even aan Wouter wilde doorgeven wat voor dag het vandaag was. Einde gesprek πŸ™‚

Uiteraard stuurde ik Wouter nog even een DM terug.

En ja, ik geloof in transparantie dus ik gooi het volgende bericht er nog even uit.

En dan gooi ik nog maar wat olie op het vuur:

En toen ging het verder een eigen leven leiden.

Ik wil overigens opmerken dat ik uit betrouwbare bronnen weet dat deze informatieuitwisseling tussen Hyves en Politie niet plaatsvindt. Alleen na een gerechtelijk verzoek bij vermeende misdrijven.

Om even aan te geven dat Hyves wel tegen een geintje kan: