Na bijna anderhalve maand te hebben stilgezeten omdat het lezingenseizoen in de zomer stopt, was ik blij dat ik gisterochtend weer even mocht praten. Spreken is zilver, zwijgen is goud. Nou, geef mij maar zilver. Op zondagochtend was er in Helmond een ontbijt tweetup. Ruim 60 geïnteresseerden waren aanwezig om gezamenlijk te genieten van het verse brood van Pierre de Wit. Het enige dat de deelnemers zelf moesten bijdragen was beleg. En dat was er voldoende.

Ik was gevraagd een algemene presentatie te houden over Facebook en Twitter. Daar heb ik maar iets anders van gemaakt. Mijn doel was om met veel interactie, samen met de groep te praten over de ontwikkelingen rondom Facebook en Twitter. Zie hier de slides. Helaas is er misschien niet veel uit te halen omdat het verhaal erachter mist, maar dan had je er maar moeten zijn 🙂

Ik ben ieder geval klaar voor de volle agenda in September en kan haast niet wachten.

Was je erbij? Zet dan hieronder je reactie.