Ja ik kijk altijd naar reclames op TV. Ik ken de meeste deuntjes uit mijn hoofd en mijn vrouw wordt er gek van als ik een hele commercial meepraat. Kan ik niks aan doen. Of ze nou irritant zijn of niet. De boodschap komt niet bij me over, ik neem de boodschap over.

En vooral muziekjes uit commercials vind ik cool. ik heb al vaker hier commercials van automerken neergezet omdat er soms enorme power uitstraalt van de muziek. En dat is precies wat ik zoek bij een auto. Power!

En bij onderstaande commercial komt eindelijk Dubstep op zijn plek. Een flitsende commercial, snelle beelden, goede beat. Eigenlijk een vlijmscherpe commercial zoals ik ze graag hoor en zie. Ik wil deze auto. Ik moet deze auto! Hier ga ik voor sparen, hier ga ik voor slijmen bij Mercedes. Deze auto is ik. Bekijk de commercial en zeg wat jij er van vindt. En, zoals Mercedes er zelf al bij zet op YouTube: “De speakers mogen aan!”. Ik zou zeggen, ze moeten moddervethard!

En hieronder natuurlijk de track
audiomachine – Guardians at the Gate