Donderdag 17 januari zou ik een workshop geven aan partners van Bol.com over het inzetten van social media voor affiliate marketing.

Op woensdag werd ik echter gevraagd om ook twee workshops van een expert van Bol.com over te nemen, omdat hij die dag verhinderd was. Dit waren workshops waarbij specifieke, vooraf ingestuurde, vragen van de partners van Bol behandeld zouden worden. Een soort expert-sessies.

Op de dag zelf bleek dat een andere spreker, Richard van Hooijdonk, door ziekte zijn presentatie over Social Powerplay niet kon geven. Dus werden zijn groep en mijn groep samengevoegd tot 1 plenaire sessie.

Een lekker drukke dag, die vooral door de last-minute wijzigingen, veel nachtelijke uurtjes voorafgaand heeft gekost in de voorbereiding. Maar wel een superleuke dag. Precies zoals ik ze graag heb. Leuk, enthousiast en geïnteresseerd publiek.

Hieronder respectievelijk de slides voor de specifieke workshop en de plenaire sessie