presentatie_breda_ebb2014_1Op 3 februari werd de jaarlijkse Economische Barometer voor Breda gepresenteerd. Een initiatief van Avans Hogeschool, Gemeente Breda en Rabobank Breda. Het thema van dit jaar: de ZZP’er.

De zaal was dan ook goed gevuld met enthousiaste ondernemers!

Na de officiële lancering van de Barometer mocht ik de Vice voorzitter van het bestuur van Avans Hogeschool, Marja Kamsma, de wethouder Cees Meeuwis en directeur bedrijven van de Rabobank Joan Wassink een aantal vragen stellen. Vragen over de ontwikkelingen voor ZZP’ers, de economische ontwikkelingen, de rol van het onderwijs en de overheid.

Als afsluiting een presentatie over modern ondernemerschap en hoe ik daar zelf mee omga. De slides van deze presentatie staan hieronder.

Enkele artikelen die passen bij het onderwerp:

 

Enkele tweets uit de zaal: