bijenkorfontbijtsessie

Vanochtend mocht ik tijdens een personeelsbijeenkomst van het voltallige personeel van de Bijenkorf in Eindhoven een presentatie verzorgen over vernieuwing. Met ontbijt!

Hoe integreer je vernieuwing en innovatie binnen je eigen werkwijze en denkwijze om de klanten beter van dienst te zijn.

Voorafgaand aan deze presentatie had ik de avond ervoor een vraag op Twitter gesteld:

Met meer dan 90 reacties gaf mij dit een aardig beeld om te gebruiken ter voorbereiding en om te delen met de medewerkers en directie. Uiteraard is niet elke tweet uitgebreid aan bod geweest, maar de aanwezigen haalden al snel de meest opvallende termen eruit. En daar ging het om bij dit deel van de presentatie.

De aanwezige medewerkers waren zeer betrokken bij het verhaal en dachten hardop mee bij de vragen die ik ze stelde.

Lekker veel energie op de ochtend. Ook heb ik de plannen mogen zien voor de toekomstige verbouwing van de tweede etage. En eerlijk is eerlijk, ik ga daar zeker kijken in november als het af is. Dit zal de klantbeleving absoluut vergroten. Het was mij een eer!

Hieronder de gebruikte slides: