Fotolia_1193505_Subscription_XL

Je hoort het steeds vaker. Iedereen moet aan zijn personal branding werken. Maar waarom eigenlijk? Je bent toch wie je bent? Mensen moeten je toch nemen zoals je bent? Daar heb je helemaal gelijk in, alleen kijken anderen daar anders naar.

Zoeken en vinden

Bedenk zelf maar eens wat je doet als je met iemand en afspraak hebt. Bijvoorbeeld bij een klantafspraak of een sollicitatie. Een afspraak met iemand die je nog niet kent. Wat is de eerste plek waar je zoekt voor meer informatie over deze persoon? Google! En dat doen anderen ook die met jou een afspraak hebben. Maar ook op LinkedIn en Facebook.

Schermafbeelding 2014-05-24 om 09.09.30

 

Ik kom niet tot mijn recht op mijn werk

Heb jij op je werk ook het idee dat je niet optimaal tot je recht komt? Dat jij niet de dingen mag doen waar jij zo goed in bent? Je krijgt niet eens de kans om dat te laten zien. Misschien is dat wel omdat je baas of collega’s niet weten dat je dit kunt.

Klanten huren mij niet in voor wat ik leuk vind

Je bent ondernemer of ZZP’er. Je hebt wel opdrachten, maar meestal niet de opdrachten die je het liefst zou willen doen. Je zou zo graag wat extra dingen doen voor klanten, de extra dingen waar jij extra goed in bent. Maar hoe laat je de klant blijken dat jij daar goed in bent?

Drie uur inspiratie en informatie

Allemaal onderwerpen en situaties die Marjolein Bongers en Jan Willem Alphenaar behandelen in de Masterclass Online Personal Branding. Tijdens deze drie uur durende masterclass worden al deze zaken behandeld. Je krijgt uitleg over hoe je zorgt dat jouw kwaliteiten en wensen beter naar voren komen. Je leert hoe je er voor zorgt dat mensen jou wel weten te vinden en te waarderen. Theorie, afgewisseld met praktische oefeningen en voorbeelden. Na deze masterclass heb je een eigen stappenplan waarmee je kunt werken aan je eigen Online Personal Branding.

Het heft in eigen handen

Na deze masterclass kun jij het heft in eigen handen nemen. Bepaal jij wat mensen vinden als ze je zoeken en zorg je ervoor dat jouw kwaliteiten optimaal naar voren komen. Zowel online als in de dagelijkse praktijk. Dus wil jij ook werken aan je eigen merk, schrijf je dan nu in voor deze Masterclass.

 

Een inspirerende en interactieve workshop die ik iedereen kan aanbevelen om meer rendement te halen uit jouw personal online branding. Praktisch, want je kunt meteen aan de slag met de tips en ideeën die door Marjolein en Jan Willem worden aangereikt”. Monique Teeuwen – Trainer, Coach & Interim HR Professional

 

Absolute must voor elke ondernemer en/of werknemer.

Ik ben me bewust van het feit dat social media zeer krachtige tools zijn, en bovendien erg invloedrijk. De visualisering tijdens de workshop en de vele tips helpen mij om deze tools bewuster in te zetten en kritisch te zijn. En wat zeker zo belangrijk is; de invloed die ikzelf hierop kan uitoefenen. Esther Hoskens

Veel praktische en direct toepasbare informatie op een duidelijke en levendige manier gebracht. Erg leerzaam. – Marion Berkvens

Ik heb genoeg nieuwe dingen geleerd om mijzelf en het bedrijf goed neer te zetten in de social media. Dit op een enthousiaste, inspirerende, interactieve en informele manier. Dit sprak mij erg aan. De tijd vloog voorbij :-)- Chantal Kramer

Marjolein en Jan Willem hebben samen de Workshop “Online Personal Branding” bij ons verzorgd. Een inspirerende en interactieve workshop die ik iedere organisatie kan aanbevelen die meer rendement wil halen uit de wonderlijke wereld van social media! – Personato – Jeroen Heijligers

 

Overtuigd dat jij ook beter tot je recht kunt komen? Schrijf je dan nu in!

Deze post heb ik geschreven op PowerPR.nl.
Lees hier het hele bericht