2014-05-26 21.03.35Afgelopen maandag avond gaf ik een workshop ‘Bloggen als een pro’ via open inschrijving.

Aanwezig: 10 vrouwen. Toeval of zegt het iets over het imago van bloggen?

In ieder geval, of misschien zelfs juist daarom, was het een zeer leuke avond. De groep was geïnteresseerd en heel meegaand. De opdrachten werden netjes uitgevoerd en er werd zelfs echt geblogd al tijdens de workshop.

2014-05-26 21.03.47In drie uur tijd heb ik getracht de kracht van bloggen over te brengen. Hoe pak je het aan, waar haal je inspiratie vandaan, hoe doe je research, wat is de structuur van een blog en vooral hoe begin je.

Drie uur is natuurlijk niet veel voor een dergelijk onderwerp, maar de deelnemers hebben ook nog huiswerk gehad. Ze moeten namelijk een blog schrijven en insturen. En dat hebben ze al en-masse gedaan. Dus nu aan mij de schone taak de blogs te lezen en te beoordelen.

Een aantal zal ik, omdat het onderwerp er raakvlak mee heeft, publiceren op PowerPR.

De eerste blog die door een van de deelnemers direct is gepubliceerd (dus ik heb er geen eindredactie opgedaan) staat hier. Leuk om te lezen want hij gaat ook over deze masterclass!

Ook bloggen?
8 juli geef ik deze masterclass opnieuw. Als jij ook wilt bloggen, over de streep getrokken wilt worden of wat meer structuur in het geheel wilt brengen, schrijf je dan nu in. Inschrijven kan via deze link. Benieuwd of er nu ook mannen op afkomen.