De eerste week van de laatste maand van het jaar was weer lekker druk. Zo schreef ik mijn bijdrage voor Mijnmoment en een voorwoord voor het boek van Kara Blok. Ben ik zes keer geïnterviewd over o.a. de volgende onderwerpen: Social Media en CEO’s uit zorgsector, Discriminatie via social media, Contentmarketing, Contentmarketing met LinkedIn. Had ik vier overleggen over lopende en komende projecten en gaf ik drie presentaties.

Op dinsdag werd ik om 12:00 gebeld door een Vlaams sprekende dame. Of ik hun spreker van 16:00 kon vervangen want die had zich ziek gemeld. Dus in alle haast een presentatie in elkaar gezet en geraced naar Brussel alwaar ik een uur lang in het Engels een presentatie mocht verzorgen over Social Media en de locale overheid. Mooie last minute klus die gelukkig in mijn agenda paste. Op woensdag mocht ik in het nieuwe pand van Deloitte een workshop Bloggen als een Pro verzorgen voor de afdeling Deloitte Digital. Gaaf pand, leuke deelnemers en mooie onderwerpen. Donderdag stond in het teken van Friesland. Een gastcollege verzorgen voor 80 studenten over modern ondernemerschap en falend ondernemerschap. Deze studenten kregen hiervoor geen studiepunten en zaten er dus vrijwillig, wat een motivatie!

Ondertussen heb ik deze week ook nog hard gewerkt aan mijn online training: Become a LinkedIn master. Daarover later meer.

 

De presentaties vind je hier:

Tweets over mijn presentaties van deze week: