Deze week veel organisatiewerk gedaan voor het komende LinkedIn congres in maart 2015. Ondanks dat deze laatste weken van het jaar erg druk zijn voor een spreker, loopt de agenda voor Q1 van 2015 al aardig vol. Veel leuke aanvragen voor trajecten in 2015, dus veel offertes en bellen. En verder al de 1e boeking voor december 2015 binnen.

Ik ben druk bezig met het optuigen van mijn Internationale site, om mijn verdere doelen te realiseren. Ik werd geïnterviewd door de Zaak over LinkedIn voor ZZP’ers, leuk artikel geworden! Ook kwam maandag een interview over Contentmarketing met LinkedIn online. Ook een aanrader!

Qua presentaties en trainingen ging het ook weer lekker. Dinsdagmiddag en donderdagochtend mocht ik een training Basis Social Media verzorgen voor de medewerkers van de NVM. Donderdagmiddag een inspiratiesessie over Online Personal Branding bij RICOH Nederland en donderdagavond nog een pitch-training voor aspirant ondernemers. 18 studenten die willen gaan ondernemen en daar al een ondernemingsplan (gelukkig maar 1 A4) hebben geschreven en die in hun vrije tijd komen om te leren pitchen. Wat een energie hadden die studenten toen ze na mijn uitleg zelf mochten pitchen als oefening. Inspirerende ideeën vol enthousiasme gebracht. Daar word ik heel erg blij van!

Hieronder de slides van deze week

En de tweets die hierbij horen: