Ja, de vakantieperiode is aangebroken. En dat betekent niet dat ik vakantie heb, maar mijn opdrachtgevers wel. Oftewel geen lezingen of trainingen.

En die tijd besteed ik altijd nuttig. Ik schrijf e-books, ik creëer online trainingen, ik maak afspraken met iedereen die ook niets te doen heeft, ik leer en lees veel, etc…

Oftewel, ik kom deze tijd wel door.

Om even op die online trainingen terug te komen, ik ontwikkel momenteel een heel traject over contentmarketing. Ik verzorg deze training heel regelmatig binnen organisaties, maar ik wil er nu ook een online variant van maken. Een online variant die steeds geüpdate wordt en die mensen kunnen volgen wanneer het hen uitkomt. Oftewel, e-learning.

Ik heb vanochtend onderstaande proefles gemaakt om deze door jullie te laten beoordelen. Oftewel, pak een bak koffie. Ga lekker zitten. Neem 8 minuten de tijd en je leert gratis van mij over hoe contentmarketing eigenlijk werkt. En als je de les hebt gevolgd, hoor ik graag in de onderstaande comments wat je er van vond. En dat hoeven niet alleen kritische details te zijn. Het mag ook over de inhoud gaan en de totaalles 🙂