Dagelijks horen we het in het nieuws, zien we het om ons heen op social media en horen we anderen er over spreken. Technologie is meer in opkomst dan ooit. Nieuwe bedrijven als Google, Facebook, Uber, AirBnB, Ali Baba en vele anderen zijn de voorlopers in een nieuwe economie. Ze maken veel dingen mogelijk die we voorheen nooit bedachten. Ze stimuleren de sociale economie, de deeleconomie maar zorgen er ook voor dat heel veel delen van de economie instorten. Winkelketens die failliet gaan, hotels die geen kamers meer kunnen verkopen, taxi chauffeurs die gaan staken, banken die massale ontslagen doorvoeren. Er gebeurt veel.

F*CK the Robots

In mijn lezing, F*CK the Robots, laat ik zien wat al deze ontwikkelingen daadwerkelijk inhouden, wat het in de toekomst gaat betekenen en of jij wel of niet bang moet zijn voor je baan. Ik laat ook zien wat er voor ontwikkelingen bezig zijn op het gebied van medische oplossingen, oorlogsvoering, onderwijs, logistiek en de zorgsector.

Een mooi, niet beangstigend, verhaal waarmee ik een duidelijke, voor iedereen begrijpbare, uitleg geef over deze ontwikkelingen. Ontwikkelingen die niet te stoppen zijn, ook niet door de overheid.

Gratis, vrijdagmiddag aanstaande!

Deze lezing is gratis toegankelijk, aanstaande vrijdagmiddag bij Seats2Meet in Eindhoven op Strijp-s. Ik begin om 15:40. Om 16:30 kun je ook nog gezellig borrelen, aangeboden door Seats2Meet.

Je kunt je aanmelden via:

Tot vrijdag! Leuk als je erbij bent en je mag iedereen (ook je moeder of oma) meenemen.

Schermafbeelding 2016-02-24 om 15.10.35

 

Social Friday

Deze lezing is onderdeel van Social Friday. Een maandelijks initiatief van Seats2Meet. Lees hier wat er nog meer voor workshops zijn.