Het boek is gelanceerd. Het boek is te koop. Het boek wordt goed ontvangen en het boek heeft al resultaten opgeleverd bij de lezers. Gaaf, daar word ik blij van!

LinkedIn voor ZZP’ers

Waarom moet jij als ZZP’er nu gebruik maken van LinkedIn? Je zoekt geen personeel en ook geen baan. Daarom ben je ZZP’er.

Wat je wel zoekt is kennis om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen en het vinden van nieuwe opdrachten en eventuele samenwerkingen. In dit boek zal je dan ook alles leren over hoe je jezelf op de juiste manier profileert en positioneert en hoe je door interactie kunt komen tot nieuwe opdrachten.
Ik ben zelf ZZP’er en haal momenteel 30% van mijn omzet binnen uit LinkedIn. Wat zou het voor jou betekenen als je al 10% meer omzet binnenhaalt via dit netwerk?

In mijn boekje leer je stap voor stap hoe je jezelf beter profileert, met de juiste mensen in contact komt en uiteindelijk klanten binnenhaalt. Geen grote droge stukken tekst met allerlei theorieën, maar een praktisch doe-boek. Leg het boek naast je computer en ga aan de slag!

20150924_143329

De totale tijd die je nodig hebt om je LinkedIn profiel op orde te hebben en alle oefeningen en stappen uit het boek te doorlopen is ongeveer 6 uur. Oftewel in twee avonden ben je klaar voor nieuwe opdrachten.

Je kunt het boek bij elke boekwinkel bestellen, in de winkel of online.

Bijvoorbeeld bij

managementboek-300x100

220px-Brunalogo

AKO Logo voorstel t FC bol-com

 

Interview door @punkmedia na de officiële boeklancering op 23 september 2015