Maak van alle medewerkers merkwerkers met de training Online Personal Branding

Waarom Online Personal Branding?

column_jwalphenaar_marjoleinbongers_personalbranding

Een organisatie kan pas groeien en verbeteren als de medewerkers beter tot hun recht komen.

De masterclass Online Personal Branding werkt mee aan de internal branding (het beeld dat de medewerkers van de organisatie hebben) en de corporate branding (het beeld dat de buitenwereld van de organisatie heeft).

De investering in deze Masterclass heeft direct positief effect op uw gehele organisatie.

Intern onderscheiden

Binnen organisaties is het goed als medewerkers zich kenbaar maken aan hun collega’s en naar buiten toe. Personal Branding gaat namelijk over onderscheidende eigenschappen.

Onbenut potentieel

Iedere werknemer is uniek en heeft vaak meer in zijn of haar mars, dan bekend is binnen een team of organisatie. Dat is jammer, want daarmee blijft vaak veel potentieel talent onbenut.

Opzet

column_groeppersonalbrandingIn een informele setting worden alle medewerkers van een organisatie of leden van een team getraind op het gebied van Personal Branding. Basisbegrippen, het hoe en waarom en vooral het belang dat zij er zelf bij hebben.

Via voorbeelden, theorie en leuke oefeningen die de deelnemers zelf moeten uitvoeren worden alle deelnemers zich bewust van hun persoonlijke onderscheidende eigenschappen. Door de groepsopzet worden de deelnemers zich ook meer bewust van de waarde en eigenschappen van hun collega’s.

Met de organisatie doelstellingen in het achterhoofd wordt met deze masterclass gewerkt aan een betere teambuilding.

Direct offerte aanvragen?

Over de docenten

jwalphenaarenmarjoleinbongersJan Willem Alphenaar en Marjolein Bongers houden zich al jaren bezig met online reputatie, social media en personal branding. Hun samenwerking in deze masterclass brengt het beste in hen beide naar boven. Zij vullen elkaar perfect aan en zorgen voor de deelnemers voor een ultieme ervaring. Kennis en ervaring vanuit twee verschillende invalshoeken samengevoegd.

Onderwerpen die o.a. behandeld worden:

  • Merkbeleving – wat is een merk?
  • Wat zijn kenmerken van een sterk merk?
  • Merk associatie
  • Personal Branding VS Corporate branding
  • Mannetjes
  • Online Branding en social media
  • Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+
  • Stappen plan om je merk te bouwen
  • Tips en trucs om je online brand te versterken
  • Handige do’s en don’ts

Enkele referenties

Offerte voor deze training?

Uw naam (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Organisatie (verplicht)

Toelichting

Marjolein en Jan Willem hebben samen de Workshop “Online Personal Branding” bij ons verzorgd. Een inspirerende en interactieve workshop die ik iedere organisatie kan aanbevelen die meer rendement wil halen uit de wonderlijke wereld van social media!
Jeroen Heijligers, Personato