Schermafbeelding 2013-11-02 om 12.43.35Door alle online mogelijkheden en social media is de kracht van het publiek en het individu groter dan ooit.

Via crowdfunding worden startups succesvol gelanceerd, zonder tussenkomst van banken. Met behulp van crowdsourcing worden enorme projecten gerealiseerd, gemaakt en gedragen door het publiek. Mensen zijn via Facebook verbonden met potentieel meer dan 1 miljard andere bewoners op aarde om ideeën en idealen te realiseren. Grote groepen verenigen zich om kennis en data te delen. Crowd movement veroorzaakt een verandering in machtsverhoudingen en marktposities. ZZP’ers verenigen zich in corporaties en bieden een sterk tegengeluid tegen de grote, gevestigde ondernemingen.

Een trend die de wereld op zijn kop gooit
Niet zomaar een hype, maar volgens mij een trend die zich gaat doorzetten. Een trend die er voor gaat zorgen dat de financiële wereld verder op zijn kop komt te staan, een trend die de medische wereld grote stappen vooruit gaat helpen, een trend die de arbeidsmarkt en de maatschappij in zijn geheel gaat veranderen.

Schermafbeelding 2013-11-04 om 07.43.44

Presentatie, lezing, college of workshop?
Over dit onderwerp kom ik graag spreken. Via een lezing, presentatie, college of interne brainstorm. Aan de hand van relevante en actuele voorbeelden laat ik zien wat er momenteel gaande is in de wereld. Maar ook hoe u daar gebruik van kunt maken.

Met actuele cases en voorbeelden laat ik zien wat de kansen en bedreigingen zijn voor de financiële wereld, overheid, medisch wereld, onderwijs, ondernemerschap en de maatschappij.

Voor wie?
Dit onderwerp leent zich voor vele doelgroepen.

  • Onderwijs – welke nieuwe vormen ontstaan er online. Wordt onderwijs gratis en voor iedereen toegankelijk?
  • Overheid – burgerparticipatie, betrokkenheid en burgerinitiatieven. Welke vormen zijn er, hoe kan dit ingezet worden?
  • Ondernemers – hoe kun je als ondernemer profijt hebben van de vele mogelijkheden van crowdsourcing en crowdfunding?
  • College – studenten leren alles over de (on-)mogelijkheden van crowdsourcing, crowdfunding en crowd movement. De wereld ligt aan je voeten als je dit op de juiste manier inzet

 

Meer weten?
Benieuwd of dit voor uw doelgroep of evenement toepasbaar is? Neem dan nu contact op en we bespreken dit samen.