Spreken is mijn passie

8557401246_773afa88a0_bSinds mei 2011 ben ik full-time actief als spreker, trainer en consultant. Met meer dan 300 presentaties, lezingen, workshops en colleges achter de rug durf ik te zeggen dat ik de nodige ervaring heb. En ik vind het leuk, heel leuk. En die passie straal ik uit.

Of het om een netwerkbijeenkomst gaat, een klantendag, een congres of een interne workshop, ik breng graag mijn kennis over. Mijn kennis over trends, ondernemen, marketing/communicatie, social media en branding.

Op maat

Geen groep is het zelfde, geen presentatie is het zelfde. Ik wil bij elke presentatie iets nieuws vertellen. Elke presentatie die ik maak is op maat afgestemd op de groep. Of dat nu uw interne medewerkers zijn, de bezoekers van een congres of uw klanten. Een goede voorbereiding en inleving in de doelgroep maken dat mijn presentaties een gegarandeerd succes zijn.

Missie: inspireren, amuseren en informeren

Mijn missie bij het geven van een presentatie, training of workshop is de mensen amuseren, informeren en inspireren. Deze drie kern elementen komen altijd terug. De toehoorders of deelnemers moeten er iets van opsteken.

Ervaring en visie

536783_468109959906095_1133699748_n

Naast de ruime ervaring in het spreken heb ik voorafgaand aan deze carrière als ICT consultant, Webdesigner, Ondernemer en PR Consultant meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in de meest uiteenlopende branches. Daardoor ben ik staat mijn kennis toepasbaar te maken voor bijna elke doelgroep. Voor elke presentatie lees ik mij in in de doelgroep. Ik bekijk wat er actueel speelt en probeer dit terug te laten komen in de presentatie. Doordat ik regelmatig blog over de nieuwste trends en ontwikkelingen op oa. Marketingfacts, PowerPR, LinkedinPro.nl en deze website zijn mijn presentaties voorzien van actuele kennis.