Eindhovense twitteraars schitteren in filmproductie

Gisteren vond er weer een uniek evenement plaats in de geschiedenis van DSBTheMovie.

Een aantal Eindhovense Twitteraars hadden elkaar gevonden via Twitter om samen te werken aan het opnemen van drie scenes voor de film.

Gisteren vonden er opnames plaats voor drie scenes van DSBTheMovie. Deze opnames werden gedaan door een aantal actieve twitteraars (@CoachSander @MarcDubach @joepkolijn @HaraldMomber @vanderwaart @MikeVerdonk en @Noud) in het bedijfspand van Communicatiebureau Gleijm en van der Waart aan de Kanaaldijk in Eindhoven.
Ook deze locatie was gevonden via Twitter door een simpele vraag aan de eigenaar @vanderwaart.

Ik ben zelf even langsgegaan omdat ik wel benieuwd was hoe het allemaal ging. En wat een leuke ervaring was dat. Ten eerste was de locatie top. Dat zulke mooie bedrijfspanden (van binnen dan) bestonden in Eindhoven wist ik niet. Ten tweede was het enthousiasme waarmee de deelnemers werkten aan de film enorm motiverend.

Deze blogpost is in zijn geheel terug te vinden op het Eindhovens Dagblad:

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in Projecten and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.