Steve Jobs ervaart het T-Mobile effect

De enige reden waarom ik nog geen iPhone heb is dat ik daarbij afhankelijk ben van T-Mobile.

En hier in Eindhoven, technologie stad van Nederland, is het T-Mobile nog niet gelukt om alle hongerige iPhone gebruikers aan te kunnen met hun beperkte bandbreedte. Dus voorlopig houd ik het maar bij mijn BlackBerry met Vodafone abonnement.

Maar, het leuke is, in de States hebben ze AT&T als partner. En wat nu als je, als Steve Jobs zijnde, de iPhone 4 wilt presenteren aan een zaal vol met iPhone-, iPad- en Notebookgebruikers die allemaal het zelfde WiFI kanaal en provider gebruiken?  Da gaat niet lukken nie.

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in Mijn mening and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Steve Jobs ervaart het T-Mobile effect

  1. Mark says:

    Volgens mij kan je bij http://www.phoneshop.nl de combinatie Vodafone en iPhone maken

  2. Koen says:

    WiFi staat toch los van je provider?
    Maar ik snap de link 😉

Comments are closed.