Waarom Social Media Club wel werkt in Eindhoven

Bij de oprichting van de (eerste) Social Media Club in Amsterdam was er al de nodige kritiek op het initiatief omdat er al zoveel te doen is in Amsterdam. Maar voor ons in Eindhoven was dit wel de aanleiding om Social Media Club Eindhoven op te richten, kortweg #smc040.

Wij, dat zijn Yvonne van Bokhoven en ondergetekende, hadden een dag na de eerste bijeenkomst van Social Media Club Amsterdam een lunchafspraak. Direct na deze lunch was Social Media Club Eindhoven een feit. Dat er behoefte bleek aan een dergelijke activiteit hier in het zuiden bleek al snel, want we hebben vijf succesvolle edities achter de rug. Ambitieus als we zijn, wilden we onze zesde editie ook wederom een succes maken, maar dan groter. Een SMC040 Big edition omdat het ons eerste jubileum was. Doelstelling, alle leden van onze communitie moesten aanwezig kunnen zijn. Normaliter hadden we ruimte voor 50 to 60 bezoekers, maar nu wilden we er 200.

Lees het hele artikel op Marketingfacts.

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in Marketingfacts and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.