2 Responses to Een social wereld begint bij jezelf.

  1. Chantal says:

    Mooi en openhartig verhaal…. En zie wat er allemaal uit voort vloeit na zo’n vertrek, want als ik lees op Twitter waar je allemaal mee bezig bent, denk ik: slaap je weleens? 🙂
    #mooiedingen

  2. Noud! says:

    Vergelijkbare ervaring hier, op die datingsite na dan. Klaar met studie in Amsterdam, aan het werk en een deeltijd studie daarnaast. Kortom: exit sociaal leven, door afstand tot oude omgeving icm tijdsgebrek om regelmatig op en neer te reizen.

    En juist daar is (of was) Twitter (onder andere) wel een oplossing voor, alleen een jaar of wat te laat. Maar daardoor is er wel at meer gaan groeien in E-Town. Nog niet zo groots als bij jou, maar toch. Misschien is die datingsite geeneens zo’n slecht idee. Maar dan voor newbies op Twitter.

Comments are closed.