LinkedIn gaat toch naar de beurs

Uiteindelijk is de kogel door de kerk. Ook LinkedIn gaat naar de beurs. Schreven wij hier al op 6 januari over de geruchten, nu is het officieel. Uiteraard hebben wij de officiële aanvraag voor je opgezocht. Zakenbank Morgan Stanley & Co zal samen met Merrill Lynch, Allen & Company en UBS Securities de beursgang verzorgen. Hieronder een paar feiten over LinkedIn.

Lees de rest van mijn artikel op Marketingfacts

Overigens ben ik zeer verheugd dat wij een van de eersten waren met nieuws. Zelfs eerder dan het ANP 🙂 Zie het plaatje hieronder.


About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in LinkedIn, Marketingfacts and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to LinkedIn gaat toch naar de beurs

  1. Paul Kemper says:

    mmm, voor 175 miljoen maar? Je zou denken dat de members op LinkedIn een hogere waarde hebben dan die op Facebook of Twitter. Ik vind 175 miljoen een schijntje. Zeker als ze die 175 miljoen steken in het bouwen van social advertizing.

Comments are closed.