Fris in je hoofd nu ook in Eindhoven. #fijh

Onlangs ben ik gevraagd om op 17 maart aanstaande twee workshops te verzorgen tijdens Fris in je Hoofd op Seats2meet op Strijp-S in Eindhoven.

Wat is Fris in je Hoofd?

Fris in je hoofd! is een bruisend netwerk met inmiddels meer dan 10.000 deelnemers. Gestart bij Seats-2-Meet in Utrecht. Daar is het in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip en nu komen ze ook naar Eindhoven. Logisch, want wij hebben hier natuurlijk een fantastische Seats 2 Meet locatie.
Regelmatig organiseert Fris in je hoofd! social-networking events. Bij alle Fris in je hoofd! – activiteiten staat co-creatie met alle deelnemende partners centraal. Als winnaar van de Co-creation Award doe ik hier natuurlijk graag aan mee. Ik zou het leuk vinden om je op 17 maart te zien. Niet eens zozeer om mijn workshop te zien, maar gewoon om een ontzettend leuke en inspirerende avond te hebben.

Wat ga ik vertellen?

Ik heb de co-creatie Award gewonnen voor het project DSBTheMovie. Een film-project dat volledig via crowdsourcing tot stand is komen. Een film van 55 minuten, gemaakt zonder budget door 408 vrijwilligers in zeven maanden tijd. Ik ga vertellen hoe ik van een simpel, misschien zelfs wel stom, idee dat ontstond in de file ben gekomen tot het maken van een speelfilm. Dit project heeft ervoor gezorgd dat mijn leven volledig veranderd is. Dit project heeft mij geleerd dat als je een idee hebt, je het gewoon moet doen. Als jij zelf je leven wilt veranderen, dan moet je ervoor gaan. Ik heb het gedaan en ik heb er geen spijt van. Sterker nog, het is misschien wel een van de mooiste dingen die mij ooit is overkomen. Ik weet nu wat ik leuk vind en sindsdien doe ik alleen nog maar dingen die ik leuk vind. Hoe ik dat heb gedaan, welke dingen ik onderweg heb geleerd, wat er misging, welke tegenslagen ik heb moeten overwinnen en hoe het uiteindelijk een succes is geworden deel ik graag in mijn workshop. Sommigen onder jullie kennen wel het verhaal achter de totstandkoming van de film, maar niet wat het voor mij persoonlijk heeft betekend.

Laat je inspireren door dit verhaal en kom naar mijn workshop.

Hoe werkt dat?

Eigenlijk heel simpel. Je gaat naar de website van Fris in je hoofd en je meld je aan voor een of twee workshops.

Wie vertellen er nog meer?

Ik ben natuurlijk niet de enige met mooie verhalen. De volgende sessies kun je volgen:

Wat kost dat?

Het evenement heeft geen winstoogmerk. Alle mensen die er hun ervaringen en kennis delen staan er kosteloos. Alle deelnemers wordt een bijdrage gevraagd van 25 euro om de kosten te dekken.

Maar daar krijg je veel voor terug. Zelfs een netwerkdiner. Volgens mij de beste investering van 25 euro ooit.

Programma:

18.00 uur | Van harte welkom
18.30 uur | Workshopsessie 1
19.30 uur | Netwerkdinner, lifestyle, inspiratie
20.30 uur | Workshopsessie 2
21.30 uur | Naborrelen, netwerken, lifestyle, inspiratie
22.30 uur | Einde

En nu?

Grijp die kans. Zo’n mooie avond, zoveel inspiratie en ideeën die je op een presenteerblaadje worden aangeboden. Een kans die je niet moet laten lopen.

Ga dus naar de website van Frisinjehoofd, kies welke workshops je wilt volgen en meld je aan!

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in Projecten and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.