Hoe Augmented Reality de wereld toegankelijk zal maken

Remco Vroom

Afgelopen donderdag was ik een van de sprekers op het Get-Social event van Jeanet Bathoorn.

Een leuk onderdeel van deze dag waren de 15 minutes presentaties. Elke spreker kreeg 15 minuten om een onderwerp te behandelen.

Remco Vroom, Augmented Reality specialist, toonde ons de toekomst van Augmented Reality en liet daarbij onderstaande video zien.

Een mooi voorbeeld over hoe techniek de wereld toegankelijker en dus kleiner zal maken.

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in Social Media ontwikkelingen and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Hoe Augmented Reality de wereld toegankelijk zal maken

  1. Ik ben er echt van overtuigt dat technologie uiteindelijk de wereld dichter bij elkaar zal brengen.

    Geweld en oorlogen worden natuurlijk met name veroorzaakt door groepsbelangen. Dat groepsbelangen altijd zullen blijven bestaan is duidelijk, maar de bereidheid van bevolkingsgroepen om hun belangen met geweld te verdedigen kan m.i. alleen ontstaan als deze groepen onvoldoende van elkaar en elkaars cultuur weten. Ook nu nog communiceren we vaak nog niet met voldoende diepgang met elkaar, waardoor misopvattingen en leugens over “de andere” de wereld in worden geholpen.

    Ontwikkelingen in communicatie en reizen, ten opzichte van een paar eeuwen terug, maken gelukkig al dat veel landen en volken vriendschap met elkaar hebben gesloten. De Europese bevolkingsgroepen van Engeland, Frankrijk, Duitsland, Spanje enz. zien elkaar in deze moderne tijd heel anders dan een paar decennia geleden. We gaan bij elkaar op vakantie en leren dat de mensen die in deze landen wonen helemaal niet zo veel van ons verschillen als vroeger werd gedacht. Deze mensen hebben de zelfde wensen, dromen en belangen. We kunnen zelfs makkelijk vrienden worden.

    Ik kan niet wachten tot de prachtige toekomstvisie die de film laat zien, realiteit is geworden.

Comments are closed.