Groepen in Linkedin verwijderen.

LinkedIn heeft een beperking. Je kunt maar lid zijn van 50 groepen. Nu zijn 50 groepen best veel, maar ik heb nog al eens opdrachtgevers uit wisselende vakgebieden en ik wil me daarom vaak aanmelden bij de daarbij behorende groepen. En voor je het weet zit je aan je limiet.

Deze post is verplaatst naar LinkedInpro.nl en geactualiseerd.

 

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in LinkedIn and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Groepen in Linkedin verwijderen.

 1. Je uitschrijven bij een groep is mij wel gelukt. Maar hoe kom je vervolgens van de mail af die die groep blijft sturen?
  Zou heel blij zijn met een “routing” daarvoor!

  Hartelijke groet, Henriëtte

  • JW says:

   Hoi Henriette,

   Dat moet je eigenlijk doen voor je je uitschrijft. Maar als het goed is staat er onder elk mailtje een link waarin je kunt aangeven wat jouw mailinstellingen voor een group zijn. Als je daar op klikt zou je de e-mail uit moeten kunnen zetten.

   Succes!

   JW

 2. ik heb zélf een groep aangemaakt VRIJEHUIZENMARKT echter daar staan mensen in die ik graag wil verwijderen uit deze groep. Kan ik dat als beheerder doen en zo ja wáár?

  Bij voorbaat dank.

  Maarten Pijnenborgh

Comments are closed.