Het nadeel van het Nieuwe Werken

Bij het nieuwe werken zullen ook veel vaste werkplekken verdwijnen. In America hebben ze een cultuur van Office Cubicles. Dat zijn afgezette stukjes werkplek die je vaak naar eigen inzicht kunt inrichten. Zo creƫer je je eigen omgeving waarin je zelf optimaal kunt presteren. Ik weet dat veel HNW aanhangers dit principe verafschuwen, maar je kunt er leuke dingen mee doen. Helaas als de Nieuwe Werken evangelisten hun zin krijgen zal dit soort grappen niet vaak meer voorkomen.

En laten we eerlijk zijn, iedereen wil toch zo’n werkplek?

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in fun and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Het nadeel van het Nieuwe Werken

 1. Rob Buddingh' says:

  op het moment dat ik door wie dan ook in zo’n hok geduwd word, hoe mooi het ook moge zijn…neem ik ontslag.

 2. Het lijkt mij teveel op die 6 plankjes waartussen we toch al eindigen… Tegen die tijd vind ik het meer dan vroeg genoeg….
  Rare jongens die Amerikanen…

 3. Gerrit Draad says:

  maw volgens dit filmpje kun je gewoon thuisblijven om te werken OF je gaat met je MACje onder de arm werken bij de lokale koffieboer waar ze wifi hebben en je gooit de output de cloud in richting je werk- of opdrachtgever.

  groet Gerrit

Comments are closed.