Nieuwe aflevering van Spongebob speciaal op Twitter

Iedereen kent het sompige gele hamburger bakkende wezen met het uiterst irritante stemmetje, Spongebob Squarepants. Door mijn peetdochter moest ik er jaren geleden verplicht met haar samen naar kijken. En wat had ik een lol. Octo (@Squidward), de chagrijnige inktvis was mijn favoriet. Ik heb zelfs nog eens de man gesproken die de stem insprak. En wat dacht je van de heerlijk domme Patrick, de zeester? Ik was fan en ik weet zeker dat ik elke aflevering heb gezien. Maar nu komt er een nieuwe aflevering en die is alleen deze week op Twitter te volgen. Lees meer over: Nieuwe aflevering van Spongebob speciaal op Twitter.
Deze post heb ik geschreven op Marketingfacts.nl.
Lees hier het hele bericht

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in Marketingfacts and tagged , , . Bookmark the permalink.