Spelen met wat er speelt in je netwerk op LinkedIn

Okay, het is geen geheim. Ik ben een heel groot fan van LinkedIn. Het is in mijn ogen het meest stabiele en effectieve sociale netwerk waar niet teveel geĆ«xperimenteerd wordt met zinloze gadgets, hoewel….

LinkedIn heeft ook een leuk laboratorium. Dat weten veel mensen niet, maar in het laboratorium worden nieuwe ideetjes en mogelijkheden beschikbaar gesteld aan het publiek zodat het live getest kan worden. Soms heel leuke dingetjes, soms heel zinloze zaken.

Zojuist zat ik weer eens te struinen en kwam ik de ‘Year in Review’ app tegen. Die is leuk. Als deze opstart en verbindt met je LinkedIn account krijg je een overzicht wie van jouw connecties de afgelopen drie jaar van baan of functie zijn veranderd. En het is nog een mooi overzicht ook.

 

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in LinkedIn, Social Media ontwikkelingen and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Spelen met wat er speelt in je netwerk op LinkedIn

  1. Ik sta er ook tussen. Maar ben niet van baan veranderd. Wat ie laat zien, zijn de mensen die hun functietitel hebben aangepast. Dat is niet hetzelfde. Maar goed, leuk plaatje koppen desalniettemin…

Comments are closed.