Bedrijven gaan massaal de fout in met Social Media stages

Gisteren stuurde de Nationalestagebank een persbericht, waardoor ik me ineens bedacht om een blogpost uit januari maar weer eens uit de kast te halen. In die blogpost, getiteld: ‘Social Media voor ons bedrijf? We nemen een stagiair’, schetste ik wat er allemaal mis gaat wanneer een bedrijf een stagiair(e) inschakelt om Social Media op te zetten. Die post bleek een schot in de roos want veel stagiaires reageerden hier op en erkenden dat zij niet op hun plaats zaten. Er is het laatste jaar al zoveel over geschreven en gesproken, dat je zou verwachten dat bedrijven wel wijzer zouden zijn. Niets is minder waar. Ze zijn massaal op zoek naar stagiaires. Oh my god! Lees meer over: Bedrijven gaan massaal de fout in met Social Media stages.
Deze post heb ik geschreven op Marketingfacts.nl.
Lees hier het hele bericht

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in Marketingfacts and tagged , , . Bookmark the permalink.