De groei van Social Media. #infographic

Ach het is zondag, dus nog maar een lekkere infographic er tegenaan.

Deze van SearchEngineJournal.com geeft de groei van Social Media aan. Dit soort data is altijd verouderd op het moment dat het gepubliceerd wordt. Toch geeft deze heel mooi aan hoe belachelijk snel de netwerken gegroeid zijn.

En de grote bedreiging van Facebook zie ik nog steeds in Vkontakte, de Russchische variant. Op het moment dat hier een goede, gelokaliseerde versie van komt denk ik dat zij best wel wat marktaandeel kunnen opsnoepen. De toekomst zal het leren!

 

Deze post heb ik geschreven op PowerPR.nl.
Lees hier het hele bericht

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in PowerPR, PR 2.0 boek and tagged , , , , . Bookmark the permalink.