Probeer dit in Prezi

De discussie tussen Prezi en PowerPoint blijft leuk.

Daarom hier een animatie die ik vorige week in een presentatie heb gegooid. Benieuwd of er Prezi-experts zijn die dit ook kunnen.

Kun je het? Overtuig me en gooi het in de comments.

Je kunt hier de PowerPoint file downloaden. Gratis, voor niets.

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in PR 2.0 boek, Presentaties, Tips and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Probeer dit in Prezi

  1. De vraag is natuurlijk of je dat alles wat je in de ene tool kunt, of je dat ook in een andere tool moet kunnen… Elke tool heeft zijn/haar eigen specialiteiten, dat is prima en laten we dat dus (wat mij betreft) alsjeblieft zo houden.

    Maar of het kan?
    Ja, het zou wel kunnen, maar eigenlijk is Prezi hiervoor niet geschikt. In Prezi laat je objecten niet in beeld ‘vliegen’. Want bij Prezi is alles aanwezig en beweeg je met een ‘camera’ over het canvas, al dan niet inzoomend. Er ‘poppen’ dus geen dingen in beeld.

    Als je het per se zou willen in Prezi, dan moet je met Flash aan de slag. In Flash kun je de animaties maken. Maar daarmee ben je er nog niet. Want als je een Flash-animatie in Prezi gebruikt, dan gaat deze oneindig door. Als je wilt kunnen doorklikken zoals JW het in zijn PowerPoint heeft gedaan, dan moet je met ActionScript aan de slag. Wel leuk natuurlijk (vind ik dan), maar voor de meest mensen niet haalbaar. En dan kun je dit soort dingen inderdaad beter in PowerPoint doen. Of Keynote. Of …

Comments are closed.