Op welke tijdstippen bereik je het best je doelgroep?

Bij veel infographics vraag ik me af of ik ze wel of niet moet plaatsen. Bij de volgende had ik dat ook, tot ik even verder nadacht.

De Infographic geeft namelijk heel mooi aan hoe de verschillende generaties met de verschillende media omgaan en ook op welke tijdstippen. Zo kun je dus precies herleiden wanneer je voor bejaarden op TV moet adverteren of beter een actie op Social Media kunt lanceren. Maar ook voor PR-professionals is dit zeer zinvolle informatie. Print hem uit en zet de klok goed voor het uitsturen van je boodschap op Twitter.

Deze post heb ik geschreven op PowerPR.nl.
Lees hier het hele bericht

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in PowerPR, PR 2.0 boek and tagged , , , . Bookmark the permalink.