DSBTheMovie is weer leuk!

Het klinkt misschien vreemd, maar ik was het verhaal over DSBTheMovie een beetje zat geworden.

Elke keer hetzelfde verhaal vertellen vind ik niet leuk. Er moet elke keer iets nieuws en vernieuwend inzitten. Het verhaal begon me een beetje tegen te staan en ik had steeds meer moeite om het met enthousiasme te vertellen. Dat is best lastig, vooral als je dat podium wilt gebruiken om je presentatie-skills te tonen.

Gisteravond was ik gevraagd door PIM (platform innovatieve marketing) om het verhaal te vertellen. En ik zag er tegenop. Eigenlijk best vreemd want het heeft heel veel impact op mijn leven en denken gehad. Het is een project en verhaal dat ik moet koesteren. En diep van binnen doe ik dat ook, alleen kwam dat niet in mijn presentatie naar voren.

Dus wat heb ik gedaan. Ik heb mijn oude presentaties over DSBTheMovie aan de kant geschoven en ben opnieuw het verhaal gaan opschrijven. Ik wilde het verhaal vertellen zoals het in mijn beleving heeft plaatsgevonden en hoe ik dat nu zie, niet meer hoe ik dat een paar jaar geleden zag toen ik de eerste presentaties hierover maakte.

En ja, dit werkte. Ik stond gisteren weer vol enthousiasme mijn verhaal te vertellen. Ik genoot ervan en het publiek ook. Dat was wel duidelijk uit de vele reacties. Dus bijgaand het verhaal zoals ik het nu zie. Zodra mijn visie weer verandert zal ik hem zeker aanpassen!

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in Presentaties and tagged , , , , . Bookmark the permalink.