Artikel over Crowdsourcing in schaduw NRC.Next

Donderdag werd ik gebeld door Christiaan Polet, student journalistiek, die bezig was met een project voor zijn opleiding.

Hij was een artikel aan het schrijven over Crowdsourcing. We hebben onder andere over de Gamification van het Aids medicijn gesproken en nog een paar voobeelden. Daarnaast heb ik wat verteld over mijn theorie├źn rondom beloningsmodellen binnen crowdsourcing.

Het artikel is geschreven in de stijl van NRC.Next en ook zodanig opgemaakt. Het is nooit gepubliceerd maar alleen als schaduw-versie. Chris en zijn medestudenten moesten leren hoe een NRC.Next redactie werkt. Het resultaat is er echter niet minder om. Goed gedaan Chris!

Lees hier het artikel!

 

 

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in Co-creatie, crowdsourcing, Publicaties and tagged , . Bookmark the permalink.