Overleeft Blackberry deze storing?

Als sinds drie dagen heb ik een probleem met mijn Blackberry. Mail komt drie keer per dag in een bulk binnen. Twitter doet het niet meer. Whatsapp berichtjes komen niet binnen. En ik ben niet de enige. De hele wereldbevolking die gebruik maakt van een Blackberry ondervindt deze problemen.

Het enige dat nog werkt is de basis van de telefoon: Bellen en SMS.

Ik kan niet zonder!
Ik, als Social Media en e-mail verslaafde, heb daar echt last van. Ik moet mijn mail kunnen zien zodra deze binnenkomt. Dat is waarom ik in eerste instantie voor Blackberry had gekozen (en het toetsenbord). Mijn klanten en relaties hebben er ook last van want zij zijn gewend binnen korte termijn een reactie van mij te krijgen. Mijn vrienden denken dat ik ze negeer omdat ik niet reageer op Whatsappjes. Mijn online leven lijkt in te storten.

Back-up of overstappen?
Gelukkig heb ik nog een reserve-telefoon (HTC Desire Z met toetsenbord en Android) met reserve-nummer dus die heb ik maar in gebruik genomen. En het begint me langzaamaan wel te bevallen. Ik overweeg nu serieus om na drie jaar trouw te zijn geweest afscheid te nemen van Blackberry. Blackberry was voor mij de meeste betrouwbare telefoon, maar als ik drie dagen niets kan dan is het vertrouwen weg.

Wat doet dit met een merk?
Kan deze storing desastreus zijn voor Blackberry? Gaan klanten massaal over naar een andere telefoon? Wat is jouw mening? Kan een storing zoals deze het einde van een merk betekenen?

 

Deze post heb ik geschreven op PowerPR.nl.
Lees hier het hele bericht

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in PowerPR, PR 2.0 boek and tagged , , , . Bookmark the permalink.