Mark Zuckerberg teruggepakt door Larry Page.

Vanaf de lancering van Google+ eind juni had Larry Page, de baas van Google, last van een ventje van een ander bedrijf. Mark Zuckerberg, de baas van Facebook, was namelijk de populairste persoon op Google+. Aangezien Google+ door velen gezien wordt als het antwoord van Google op het immens populaire Facebook deed dat natuurlijk pijn. Zuckerberg heeft zich waarschijnlijk suf gelachen. Maar wat doe je daar nu aan als Google? Ze hadden natuurlijk gewoon de account van Mark Zuckerberg kunnen verwijderen, maar dan was het wereldnieuws geworden. Dus nee, ze hebben iets anders bedacht. Lees meer over: Mark Zuckerberg teruggepakt door Larry Page..
Deze post heb ik geschreven op Marketingfacts.nl.
Lees hier het hele bericht

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in Marketingfacts and tagged , , , . Bookmark the permalink.