Google Maps niet meer (volledig) gratis

Google maakt leuke dingen. Dingen die wij steeds meer gebruiken bij onze online activiteiten. Denk aan search, Gmail, agenda, Google Docs, YouTube, Google Earth, Google Plus en Google analytics om er maar even een paar uit mijn hoofd te noemen. Dat zijn er best veel en daarmee zijn veel zware gebruikers afhankelijk van deze diensten. En het mooie is, ze zijn allemaal gratis.
Sommige van deze tools hebben een API (Application Programming Interface) waarmee je ze zelf kunt aanpassen in integreren in apps of je website. Zo ook Google Maps. En Google Maps is vanaf 1 januari 2012 niet meer onbeperkt gratis. Lees meer over: Google Maps niet meer (volledig) gratis.
Deze post heb ik geschreven op Marketingfacts.nl.
Lees hier het hele bericht

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in Marketingfacts and tagged , , , , . Bookmark the permalink.