Hoge Klout-score? Investeer in start-ups.

Klout, ooit opgezet om iemands invloed en gedrag op Twitter te meten is langzaamaan een begrip geworden. In ieder geval voor de Social Media adepten onder ons. Op basis van allerlei meetmethoden wordt er een score berekend over jouw social media gedrag. Het belangrijke hierbij is dat er niet puur gekeken wordt naar je aantal volgers, maar ook naar je interactie, het soort volgers en hoeveel mensen iets doen met je tweet. Tegenwoordig tellen ook andere social media activiteiten als o.a. Facebook, youTube en FourSquare mee. Nu gaat Klout een samenwerking aan met Wahooly om start-ups te helpen. Je kunt je on-line invloed inzetten om geld te verdienen. Lees meer over: Hoge Klout-score? Investeer in start-ups..
Deze post heb ik geschreven op Marketingfacts.nl.
Lees hier het hele bericht

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in Marketingfacts and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.