LinkedIn als perfecte marketing tool. Lees hier hoe.

Ik ben al jaren een groot fan van LinkedIn. Ik gebruik het meerdere malen per dag, ik doe er goede zaken, ik deel er kennis en ik blog er ook regelmatig over. Toch blijkt niet iedereen alles er uit te halen wat er in zit. Dat is natuurlijk al reden genoeg om daar mijn volgende e-book aan te wijden, maar in de tussentijd is onderstaande infographic een prima tijdelijke oplossing.

In samenwerking met Lewis Howes, een gerespecteerd LinkedIn expert heeft Mindflash een LinkedIn bootcamp opgesteld. Een trainingsprogramma zodat jij optimaal gebruik kunt maken van dit zakelijke netwerk. LinkedIn als perfecte marketing tool.

Printen en boven je bed hangen dus!

Deze post heb ik geschreven op PowerPR.nl.
Lees hier het hele bericht

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in PowerPR, PR 2.0 boek and tagged , , , , . Bookmark the permalink.