Wat doen al die Amerikanen met Thanksgiving? #infographic

Het enige dat ik als Nederlander weet is dat de Amerikanen elk jaar thanksgiving vieren. Dat weet ik door TV series als Two and a Half men. Maar los van dat ik weet dat ze met het hele gezin samen kalkoen zitten te schransen weet ik heel weinig van dit gebeuren.

Ja, ik weet ook dat mijn Amerikaanse contacten vandaag lastig bereikbaar zijn, want het is een nationale feestdag, maar verder houdt mijn kennis op. En als wereldburger wil je toch bepaalde zaken begrijpen.

Gelukkig is er social media en gelukkig is er buzz-monitoring. Meltwater, een bedrijf dat zich bezighoudt met buzz-monitoring en tools voor webcare en online reputatiemanagement, heeft in de dagen voorafgaand aan Thanksgiving alles over thanksgiving opgeslagen en netjes in een infographic voor ons neergezet.

Zouden we nu eindelijk een ander beeld krijgen over de massale kalkoenverslinders?

Deze post heb ik geschreven op PowerPR.nl.
Lees hier het hele bericht

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in PowerPR, PR 2.0 boek and tagged , , , . Bookmark the permalink.