Storytelling en adverteren. Hele mooie combinatie!

Vanmiddag had ik een interview staan met Skye van Gooswilligen (@svgooswilligen) voor haar afstudeerscriptie. Leuke interactieve sessie over branding, reputatiemanagement, content delen, storytelling etc…

Toen noemde zij ineens een video die ik nog nooit gezien had. En dat vind ik gewoon jammer. Hij is namelijk briljant. Storytelling in een ultieme vorm over de geschiedenis van Johnny Walker. Weergegeven op een manier die prijzen verdiend en misschien ook wel heeft gekregen. Een knap stukje storytelling met goede casting, bijzonder goede timing en een meesterlijk resultaat. Deze moet je gewoon even kijken!

Deze post heb ik geschreven op PowerPR.nl.
Lees hier het hele bericht

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in PowerPR, PR 2.0 boek and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.