Goed benutten van de media? Sacha Baron Cohen snapt het.

Sacha Baron Cohen, ook wel bekend als onder andere Borat, weet als geen ander hoe je de media optimaal kunt inzetten.

Aanstaande zondag zijn er weer de Oscar uitreikingen. Sacha had bericht ontvangen van de organisatie dat hij niet als zijn laatste karakter (de dictator Admiral General Aladeen van de republiek Wadiya) naar de uitreiking mag komen. Zij zien dat als verkapte reclame en hebben het daarom verboden.

En wat doe je dan? Dan benut je je mediacontacten en komt, volledig in stijl, met een live videoboodschap bij de Today Show van NBC. Resultaat: hij mag wel komen. En al had de organisatie toch voet bij stuk gehouden dan nog had hij hiermee voldoende publiciteit gehaald. Een mooi voorbeeld van het inzetten van de media.

Hieronder de videoboodschap:

Deze post heb ik geschreven op PowerPR.nl.
Lees hier het hele bericht

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in PowerPR, PR 2.0 boek and tagged , , , . Bookmark the permalink.