Zou deze SPAM echt werken? Ik mag hopen van niet!

Ik geef het toe, als je zulke mail krijgt ben je al snel geneigd om er in te trappen.

Van de Heer Tom Douala,

IK ben de Heer Tom Duala van Harlesden, North West Londen, hier in England.a deksel van de Investeringsbank Uitvoerend Comite en de groep van Bestuur IK Werk VOOR UBS Investment Bank Londen. IK schrijf u visitors Mijn kantoor sterven van EEN-Enorm Voordeel VOOR ons beiden Worden zAL. In MIJN departement, ontdekte wordt Het regionale kantoor van de Chief Risk Officer UBS investeringen REMISE BANK Londen, IK EEN-Verlaten som van £ 15.400.000.00 Miljoen Groot Brits pond Sterling (vijftien Miljoen Vier Honderd Duizend Britse PONDEN) in EEN-rekening sterven behoort Tot EEN- van Onze buitenlandse klanten overleden, EEN-miljardair Business-Mogul Laat Heer Moises Saba Masri, EEN-Jood visitors Mexico sterven EEN-slachtoffer van EEN-helikoptercrash beginnen vorig Jaar was, tot zijn Dood en zijn familieleden. Saba was 47 Jaar oud. Laptop is in de helikopter op Het ogenblik van de crash zijn vrouw en zoon Hun Avraham (Albert) zijn schoondochter. De piloot was OOK Dood.

De Keuze van contact ontmoet u is gewekt visitors de Geografische Aard van WAAR u, ontmoette naam dankzij de gevoeligheid van this Transactie woont, de Bank ambtenaren heeft gewacht VOOR EEN-van de familieleden Aan de come-up for the vordering, MAAR niemand heeft DAT gedaan . IK Persoonlijk niet Succesvol in Het Vinden Van de familieleden VOOR 1 jaar nu geweest, IK Zoek UW toestemming OM u te presenteren ALS de nabestaanden / Zal begunstigde Aan de overledene zodat de opbrengst van this rekening ter waarde van £ 15.400.000.00 sterven Miljoen vijver zAL Worden overgebracht to UW bankrekening ALS de nabestaanden te Laat de Heer Moises Saba Masri.

DIT zAL Worden uitbetaald van Gedeeld in this percentages, 60% VOOR Mij en 40% VOOR u. Alles wat IK Nodig is VOOR Het uploaden van UW details in Onze bancaire Systeem-database ALS de nabestaanden te Laat Mr.Moises Saba Masri. Alles wat IK Nodig nu is UW eerlijke Samenwerking, vertrouwelijkheid en Vertrouwen OM ons deur this Transactie Zien. Gelieve te Hebben u Geheim te Houden this Transactie 100% vanwege van Mijn standpunt hier in Mijn bank.

Op UW bevestiging van DIT Bericht en UW Interesse sterven IK u ontmoet Meer informatie leveren zAL Geven. Proberen Mij te laten WeTeN van UW beslissing Zo spoedig mogelijk. < /span>IK zAL graag Willen Investeren Mijn Eigen aandeel 60% in UW land.

Geef Mij de Volgende informatie zoals we 7 Dagen Hebben Tot slot this Transactie is Het Zeer dringend gelieve.

1. Volledige Naam
2. Uw Resident adres
3. Uw Directe Mobiele nummer
4. Bezetting / Positie Held
5. Uw datum van Geboorte

Antwoord op Mijn pri ve e-mail contact hieronder:

Hartelijke groeten
Mr.Tom Duala
Chief Risk Officer
UBS Investment Bank Londen
Remise departement.
Mobile: +447700061493
Tele: +447045773615

 

 

Ik denk dat meneer Tom Duala maar eens mijn handleiding moet lezen over hoe je dit wel goed opzet.

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in Prive dingetjes, Social Media ontwikkelingen and tagged , , , , . Bookmark the permalink.