In ontwikkeling: Barbapapa marketing. Denk je mee?

Tijdens de Marketingdagen, afgelopen dinsdag, gaf ik een presentatie te geven namens Marketingfacts over de nieuwe rol van de marketeer. In de veranderende tijden van communicatie waarin elke medewerker namens het bedrijf praat en klanten zelf merken promoten lijkt een marketeer overbodig te worden, of niet?

Ik sloot mijn presentatie af met een nieuw begrip dat ik hiervoor bedacht heb; Barbapapa marketing. De roze kolos die te pas en te onpas van vorm kan veranderen is een metafoor voor de nieuwe marketeer.

Ik heb een eerste aanzet hiervoor gemaakt in onderstaande slideshow. Nog lang niet volledig, nog lang niet kloppend. Maar daarom gooi ik het maar online om te zien of mensen er aanvullingen op hebben.

Storing/bug: Slideshare laat hier de oude versie zien. De nieuwste versie staat hier!

Dus mijn vraag aan jullie, kun je je hier in vinden en wat wil je toevoegen? Graag reacties in de comments. En als je het al compleet vindt, dan mag je dit artikel natuurlijk delen

Deze post heb ik geschreven op PowerPR.nl.
Lees hier het hele bericht

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in PowerPR, PR 2.0 boek and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.