Reclamemuziekje – Mercedes Benz A-klasse #dubstep

Ja ik kijk altijd naar reclames op TV. Ik ken de meeste deuntjes uit mijn hoofd en mijn vrouw wordt er gek van als ik een hele commercial meepraat. Kan ik niks aan doen. Of ze nou irritant zijn of niet. De boodschap komt niet bij me over, ik neem de boodschap over.

En vooral muziekjes uit commercials vind ik cool. ik heb al vaker hier commercials van automerken neergezet omdat er soms enorme power uitstraalt van de muziek. En dat is precies wat ik zoek bij een auto. Power!

En bij onderstaande commercial komt eindelijk Dubstep op zijn plek. Een flitsende commercial, snelle beelden, goede beat. Eigenlijk een vlijmscherpe commercial zoals ik ze graag hoor en zie. Ik wil deze auto. Ik moet deze auto! Hier ga ik voor sparen, hier ga ik voor slijmen bij Mercedes. Deze auto is ik. Bekijk de commercial en zeg wat jij er van vindt. En, zoals Mercedes er zelf al bij zet op YouTube: “De speakers mogen aan!”. Ik zou zeggen, ze moeten moddervethard!

En hieronder natuurlijk de track
audiomachine – Guardians at the Gate

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in column and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Reclamemuziekje – Mercedes Benz A-klasse #dubstep

  1. Hi Jan Willem, leuk stuk. En de commercial is zeker gaaf, sluit goed aan bij de doelgroep van de wagen 🙂

  2. Kijk, dit soort teksten, daar word ik nou vrolijk van.
    Leuk!

  3. Lars says:

    Hey Jan Willem, thanks om die track voor ons op de zoeken! Ik had niet verwacht dat google me hierbij weer uit de brand zou helpen.

Comments are closed.