Hoe betrouwbaar zijn social media als nieuwsbron? Niet!

Twitter is snel, supersnel. En het geeft ons een mooi inzicht van wat er speelt in de wereld. Het laatste nieuws komt realtime tot ons. Alles wat er in het Midden-Oosten gebeurt, wordt via mobiele telefoons op YouTube geplaatst. De wereld is transparanter geworden. Censuur is onmogelijk. Alles komt erdoor. Maar klopt het ook wel? Hoe betrouwbaar is dat nieuws en hoe echt zijn de beelden die je ziet? Zelfs grote nieuwszenders en uitgevers lopen hier tegenaan. Ze willen niet de laatste zijn met het nieuws, maar het wordt steeds lastiger om het te controleren. Lees meer over: Hoe betrouwbaar zijn social media als nieuwsbron? Niet!.
Deze post heb ik geschreven op Marketingfacts.nl.
Lees hier het hele bericht

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in Marketingfacts and tagged , , , , . Bookmark the permalink.