Een weekje in het teken van onderwijs en social media

Afgelopen week stond voor mij in het teken van onderwijs. Ik spreek vaak voor onderwijsinstellingen over het gebruik van social media.

Deze week was dit eigenlijk de hoofdmoot.

Maandagochtend 26 november 2012 – Gastcollege Hogeschool Rotterdam
Voor de Minor PR 2.0 mocht ik een gastcollege verzorgen voor een honderdtal studenten. Hieronder de slides:

Maandagmiddag 26 november 2012 – MBOCity – Ede
Tijdens het grote landelijke evenement voor het MBO, genaamd MBO City mocht ik een presentatie in een filmzaal verzorgen over de gevolgen van social media en de digitale ontwikkelingen voor het middelbaar beroepsonderwijs. Hieronder de slides:

Dinsdagmiddag 27 november 2012 – inspiratietoespraak Albeda College Rotterdam
Bij de start van een ICT middag voor het onderwijzend personeel van het Albeda College Rotterdam mocht ik 250 docenten enthousiasmeren over het gebruik van digitale en online toepassingen. Hieronder de slides:

Donderdagavond 29 november 2012 – College Effectiviteit van Social Media
Namens Beeckestijn College, waarvoor ik sinds kort colleges verzorg, gaf ik donderdagavond een college over de effectiviteit van social media. Dit vond plaats op de Universiteit van Tilburg. Een interactieve sessie van drie uur met 12 communicatieprofessionals waarbij met name de vraag en informatiebehoefte van de deelnemers de leidraad vormde voor de inhoud. Vandaar ook geen slides 🙂

 

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in Presentaties, presentaties_onderwijs and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.