Laatste gadget – Dashboard camera

goedkopedashboardcameraJa, ik heb er eindelijk eentje. Zoiets is in Nederland best wel duur, dus deze moest overzees komen. Geen punt, ware het niet dat het vanuit de States niet zomaar naar Nederland verzonden mag worden.

Dat heb ik kunnen oplossen en nu heb de eerste in mijn bezit. Gewoon om te testen en omdat ik het wel cool vind; een dashboard camera.

Wat heb je er aan?
Goeie vraag. Nou je kunt hem op je raam plakken. De voeding gaat via de sigarettenaansteker en zodra je je auto start, begint hij met opnemen. Dat is cool.

Ja, maar wat heb je er echt aan?
Nou je kunt onderweg filmen waar je rijdt. Zo kun je later terugkijken waar je gereden hebt. Alle bijzondere dingen die je onderweg ziet. Rare weggebruikers. Vreemde politieacties. Eigenlijk alles waar je je soms over verbaasd.

Ja, en dan?
Dan kun je dat op YouTube zetten zodat andere mensen dat kunnen zien.

En dat is interessant?
Nee. Maar ik vind het wel leuk. Wat heb je aan een helikopter met camera? Wat heb je ├╝berhaupt aan een camera? Ik vind het gewoon leuk, dus laat me.

Hier dus mijn eerste ritje met de camera. Net uit de doos, ingeplugd en karren maar. Oh ja, het beeld is een beetje versneld, want ik rij nu ook weer niet zo hard.

 

Als je ook dit ding wilt hebben, Amazon UK verscheept wel naar Nederland. Dus klik hier.

Hij kostte mij Euro 36,26. Inclusief verzendkosten en BTW. Moet je wel deze Amazon gebruiken.

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in Projecten, Trends and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.