Contentmarketing: strategie en aanpak

Okay, als marketeer ben je de laatste tijd doodgegooid met berichten over contentmarketing. En daar kwam vorige week ook nog deze blog van mij overheen. Maar hopelijk ben je nu eindelijk overtuigd dat kennissampling toch echt toegevoegde waarde voor je organisatie kan betekenen en dat het niet zomaar een hype is. Maar dan: hoe pak je dat aan? Hoe ga je hiermee aan de slag? Hoe zorg je voor de juiste content en vooral, hoe zorg je dat deze content ook daadwerkelijk jouw doelgroep bereikt? In deel twee van deze driedelige serie ga ik kort in op het plan van aanpak en de strategie voor contentmarketing.

Lees meer over: Contentmarketing: strategie en aanpak.
Deze post heb ik geschreven op Marketingfacts.nl.

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in Marketingfacts and tagged , , , . Bookmark the permalink.