LinkedIn congres voor marketingmanagers, salesmanager en HR-managers

linkedin congres

Ik ben zeer verheugd dat ik samen met Richard van der Blom (Justconnecting BV) en LinkedIn het eerste LinkedIn congres voor de BeNeLux mag organiseren.

Dit congres vindt plaats op 10 februari 2014 in Eindhoven.

Top programma
Samen met Richard heb ik de laatste maanden hard gewerkt om een programma samen te stellen dat drie belangrijke doelgroepen van LinkedIn volledig bedient. Het programma is zo ingedeeld met keynotes en keuze workshops dat het zowel een must-visit is voor HR-managers en recruiters, marketing en PR professionals en salesmanagers. Uniek is het zeker.

Als ik kijk naar de sprekers van onder andere ING en LinkedIn dan ben ik trots op ons kwalitatief hoge programma. Onder het mom van: je kunt het maar een keer goed doen, denk ik dat wij dit gerealiseerd hebben.

Toegevoegde waarde +
De bezoekers van deze goed ingevulde dag krijgen zoveel kennis, nieuwe inzichten en handvatten mee dat zij de volle kracht van LinkedIn kunnen toepassen in hun dagelijkse werk. En dat is wat wij willen. Toegevoegde waarde bieden met net iets meer.

Early Bird korting
Dankzij onze sponsoren kunnen wij tot aan 31 december 2013 een Early Bird korting geven op de prijs van het evenement. Wie voor 31 december een kaartje besteld betaalt slechts 295 euro in plaats van 395 euro.

Jij bent er ook bij?
Ben jij een serieuze HR-manager, sales of marketingmanager, dan kun jij dit event niet missen. Kijk op de site naar wat wij allemaal bieden en reserveer vandaag nog je kaartje! Ik zie je graag op 10 februari 2014!

 

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in ondernemen, presentatie_ondernemen, presentatie_socialmedia, Presentaties, Projecten and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.