Ondernemer worden of net gestart als ondernemer?

cropped-Header21

In deze huidige economische tijd zijn er gelukkig nog veel mensen die het ondernemerschap oppakken. Dapper!

Maar bij ondernemen komt meer kijken dan alleen het uitvoeren van je eigen kunstje / vakgebied.

Denk eens aan:

  • Verkoop
  • Administratie
  • Website
  • Goede teksten
  • Structuur in je werk
  • Netwerken
  • Social Media
  • Belastingzaken (brrrr)

Allemaal zaken waarvoor je natuurlijk externe specialisten kunt inhuren. Maar dat kan een boel geld kosten. Dat heb je vaak niet als starter, dus laat je dit links liggen. Jammer, maar begrijpelijk.

Waarmaakdagen
Gelukkig bestaat er een initiatief dat daar bij helpt. De waarmaakdagen, bedacht door Nils Roemen, gebaseerd op sociale overwaarde.

Op 21 maart aanstaande vindt er een waarmaakdag plaats bij Seats2Meet in Eindhoven. En daar heb je heel veel aan als (startende) ondernemer. Voor slechts 20 euro kun je de hele dag experts inschakelen die jou kunnen helpen met allerlei vraagstukken waar je tegen aan kunt/zult lopen.

Niet lullen maar poetsen
De experts kunnen je natuurlijk van alles vertellen, maar de bedoeling is dat er dus ook echt wat gedaan wordt. Dus niet praten over een website, maar direct een website bouwen. Niet alleen praten over logo, maar ook direct ontwerpen. Dat is wat de experts direct voor jou gaan doen, zonder extra kosten. Gewoon omdat zij ook geloven in ondernemerschap en jou graag een handje hier bij helpen.

De keuze is reuze!
De lijst met aanwezige experts is enorm. Maak daarom vast alvast voor je zelf een voorselectie. Altijd handig.

De aanwezige experts zijn onder andere:

Katja Linders (waarmaakdagen)

Katja Linders is initiatiefnemer van de Waarmaakdag. In de ochtend helpt zij mensen op weg met een Durftevragen powerboostsessie. In de middag kan je bij haar terecht als je wilt weten hoe helemaal tot je recht te komen in je onderneming.

J.W. Alphenaar – Hoe verkoop je jezelf en je verhaal?

Ik ben er zelf ook aanwezig om jou te helpen met je pitch. Wat is jouw verhaal dat je aan een andere vertelt. Op papier, op je website, op je LinkedIn profiel of als je iemand in het echt spreekt. Hoe zorg je dat mensen meteen begrijpen waar je staat en wat je voor hen kunt betekenen. Ik help je daarbij. Kostenloos. De 20 euro voor de hele dag is bedoeld voor de organisatie om meer van dit soort dagen te blijven organiseren.

Nils Roemen

Nils Roemen is initiatiefnemer van de Waarmaakdag. In de ochtend helpt hij mensen op weg met een durftevragen powerboostsessie. In de middag kan je bij hem terecht als je wilt dat er iets lukt.Ben jij er ook bij? Wij helpen je graag!

Els de Bakker

Scherp stellen van een idee, via vragen over je beoogde doelgroep, je vaardigheden en visie op toekomstige markten. Hulp bij koersbepalen.

Senol Tapirdamaz

Leer een eenvoudige administratie op te zetten waar je snel mee uit de voeten kunt in de start van je bedrijf.

Lonneke Zintel

Lonneke Zintel helpt jou bij het helder formuleren van je verhaal. Waarom moeten klanten voor jou kiezen? Wat is je onderscheidende waarde? Waarom ben jij de ondernemer die dit doet? Ik help je met het formuleren van een unieke kernboodschap!

Daisy Donkers

Daisy Donkers helpt jou bij het helder formuleren van je verhaal. Waarom moeten klanten voor jou kiezen? Wat is je onderscheidende waarde? Waarom ben jij de ondernemer die dit doet? Ik help je met het formuleren van een unieke kernboodschap!

Sabrina van Loon

Sabrina van Loon kan je helpen om een duidelijke, vindbare en beeldende basistekst te schrijven voor de verschillende pagina’s van je website (of folders/nieuwsbrieven) en hoe je social media gebruik hieraan kunt koppelen. Daarnaast kan ik je de meerwaarde van (zakelijk) bloggen laten zien en hoe je dit kunt inzetten voor je onderneming.

Niels Jansen

Krijg inzicht in je werkgedrag. Leer wat voor type ondernemer je bent. Weet wat je beter zelf kunt doen of juist uit handen moet geven.

Wendie Huis in ‘t Veld

Het opzetten van een basiswebsite, kan kijken of ik een hostingpartij kan vinden die direct hostingpakketten beschikbaar stelt. dan hebben mensen gelijk een website waar ze mee aan de slag kunnen

Esmee Keuren

Esmee helpt jou met het visualiseren van je merk/logo.

Joanne Bredero

Joanne Bredero kan jou ondersteunen in het vorm en structuur geven aan jouw samenwerkingsverbanden.

Social Media Experts

Er zijn diverse social media experts aanwezig die jou kunnen helpen met LinkedIn, bedrijfspagina op Facebook of Twitteren.

Overtuigd? Ik denk het wel!

Schrijf je hier in, kies voor Eindhoven

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in ondernemen, presentatie_ondernemen and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.